Domokos László

Címke: ÁSZ

Újabb fontos lépés a 0%-os szja irányába

 Mindig azon az állásponton voltam, hogy egy ideális kifehérített gazdaságban alacsony, a nullához közelít a személyi jövedelemadó kulcsa.  Örülök, hogy ismét egy fontos lépés született  hazánkban ebbe az irányba.
Elolvasom »

Az ÁSZ a nehézségekből előnyt kovácsolt

Rugalmas reagálás, digitalizáció, dinamikus hatásnövekedés, tanácsadás és tudásmegosztás. Ezekkel a címszavakkal kezdtem a parlamenti expozémat, ugyanis azt gondolom, hogy ezek pontosan összefoglalják mindazt, amit a tavalyi év rendkívüli körülményei között megvalósított a Számvevőszék.
Elolvasom »

Szabadtéri rendezvények a Nemzeti Összetartozás Napján

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából számos szabadtéri kulturális renedzénnyel emlékeztek a trianoni békeszerződés aláírásának 101. évfordulójára.
Elolvasom »

Új tagokkal bővült a Pénzügyi Szemle szerkesztőbizottsága

Hat új taggal bővült az Állami Számvevőszék Pénzügyi Szemle közpénzügyi szakfolyóiratának szerkesztőbizottsága. Az újonnan kinevezett tagoknak ünnepélyes keretek között nyújtottam át a szerkesztőbizottsági kinevezési okiratokat.
Elolvasom »

Újabb együttműködés a pénzügyi kultúra fejlesztéséért

A felsőoktatási intézmények mércét jelentenek. A hatásuk és mérési képességeik miatt multiplikátor, vagyis sokszorozó hatást képesek kifejteni. Ezért az egyetemek a pénzügyi tudatosság mérésében és fejlesztésében is az ÁSZ fontos partnerei. E körbe tartozik mostantól az Eszterházy Károly Egyetem is.
Elolvasom »