Domokos László

Címke: ÁSZ

A megszokott keretek között került megrendezésre a Bíróságok Napja

21. alkalommal került megrendezésre az Országos Bírósági Hivatal által minden év július 15-én tartott Bíróságok Napja, amelyen idén is részt vettem. A nagyszabású ünnepség keretein belül átadásra kerültek a 2021. évi Juhász Andor díjak, valamint a Bírósági Szolgálatért oklevelek.
Elolvasom »

Fontos a fiatalok pénzügyi tudatossága

A Magyar Közgazdasági Társaság a fiatalok első lakáshoz jutása témájában szervezett online konferenciát. Az Otthonteremtési Program számos módon támogatja a fiatal párok első közös lépéseit, mégis rendkívül fontos, hogy ezeket is minden esetben alapos tervezés, illetve megfontolt pénzügyi döntések kísérjék.
Elolvasom »

Az ÁSZ a szülők oldalán áll

Ki kell elégíteni szülők igényeit és az oktatásnak meg kell teremteni a feltételeit az elmaradt tananyag pótlására. Örömmel fogadtam az oktatási tárca ezirányú lépését, amely során még a nyáron és ősszel is lehetőséget biztosít a diákok felzárkóztatására.
Elolvasom »

Jankovics Marcell emlékére

Néhány hete ért minket a szomorú hír, hogy életének 80. évében elhunyt Jankovics Marcell, Kossuth-díjas rajzfilmrendező, grafikus, könyvillusztrátor, művelődéstörténész, a Nemzet Művésze, a Magyar Művészeti Akadémia tiszteletbeli elnöke. A kivételes tehetségű, világszerte elismert művészt a napokban helyezték örök nyugalomra. Rendkívüli életműve révén azonban alkotói nagysága még nagyon sokáig velünk marad.
Elolvasom »

Musical készült Puskás Ferenc életéről

Június 19-én részt vettem a Puskás musical bemutatóján, melyet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon tartottak. Felüdülés volt, ahogy ismét emberek között, a szabadban nézhettem meg ezt a színvonalas, ugyanakkor felkavaró darabot.
Elolvasom »