Domokos László

Címke: Költségvetési Tanács

Orosz-magyar számvevőszéki elnöki találkozó Moszkvában

Nemzetközi együttműködésre van szükség a korrupció elleni harcban - erre hívta fel a figyelmet Domokos László az orosz fővárosban, egy nemzetközi konferencián. Az Állami Számvevőszék elnöke beszédében kijelentette: globalizálódó világunkban a korrupció is egyre inkább nemzetközivé válik, ezért csak összefogással lehet eredményesen fellépni ellene.
Elolvasom »

Járai Zsigmond látogatása az ÁSZ-nál

Járai Zsigmond, a Költségvetési Tanács (KT) elnöke látogatást tett Domokos Lászlónál, az Állami Számvevőszék elnökénél. A megbeszélésen a Költségvetési Tanácsról szóló törvény előkészítéséhez kapcsolódó kérdéseket vitatták meg.
Elolvasom »

Tudományos konferencia az ÁSZ-nál

Az Állami Számvevőszék zártkörű tudományos konferenciát rendezett „A 2012. évi költségvetés makrogazdasági környezetét meghatározó tényezők" címmel, melyen a Költségvetési Tanács tagjai mellett számos neves előadó is részt vett.
Elolvasom »

„Mindenki keresi ma a világban a kettős kötést” - Domokos László gondolatai a Költségvetési Tanácsról

Egyszerre kell finanszírozni és élhetővé tenni az országot, az új Költségvetési Tanács pedig ezt a kettős szempontrendszert próbálja meg összehangolni - fejtette ki Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, aki 2011. március 25-én a Gazdasági Rádió Nap Vendége című műsorának adott interjút.
Elolvasom »

Együttműködés és tudáshálózat létrehozása

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke együttműködésre kérte fel dr. Pálinkás Józsefet, a Magyar Tudományos Akadémia elnökét. A partnerség célja, hogy a Költségvetési Tanács és az MTA kutatóintézetei tudományosan megalapozott véleményt dolgozzanak ki a költségvetési törvény tervezetéről.
Elolvasom »