Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: költségvetés

Domokos László a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vendége volt

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorának vendége volt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke május 9-én, hétfőn. A beszélgetés apropója a 2017. évi költségvetési törvénytervezet, és annak ÁSZ általi véleményezése volt.
Elolvasom »

Domokos László átadta az ÁSZ költségvetési véleményét az Országgyűlésnek

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke május 6-án az Országházban találkozott Latorcai Jánossal, az Országgyűlés alelnökével és átadta az Állami Számvevőszék 2017-es költségvetésről készített véleményét. A találkozón Domokos László ismertette a költségvetési vélemény főbb megállapításait az Országgyűlés alelnökével, miszerint a 2017-es központi költségvetésről szóló törvényjavaslat megalapozott, a költségvetés tervezésénél figyel...
Elolvasom »

Domokos Lászlóval készített interjút a Magyar Idők

Magyarország 2006-os költségvetése szolgált a legelrettentőbb példaként arra, milyen az, amikor a büdzsét átszövi a hamisság, a szándékos megtévesztés – mondta a Magyar Időknek az Állami Számvevőszék elnöke. Domokos László úgy vélte: ilyen aggályok a jövő évi költségvetés tervezeténél azért sem merülnek fel, mert a készítők elkülönítették az állam működésével kapcsolatos összegeket, a fejlesztések tételeit és az uniós pénzeket. 
Elolvasom »

Domokos László: A túlköltekezés hosszú távon rontja az ország versenyképességét

2012. december 7-én Debrecenben, a „Top 100 Gála 2012" elnevezésű rendezvényen tartott előadásában Domokos László kifejtette: A versenyképességre ható tényezők között elsődleges fontosságú a megalapozott és kiszámítható, ugyanakkor kellően rugalmas költségvetési gazdálkodás, valamint a vállalkozásbarát gazdasági környezet megteremtése.
Elolvasom »

Domokos László átadta a 2012-es költségvetés véleményezését Latorcai Jánosnak

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke 2011. október 14-én adta át az Országgyűlés alelnökének, Latorcai Jánosnak az ÁSZ véleményét a Magyar Köztársaság 2012. évi költségvetési javaslatáról.
Elolvasom »

Partnereim