Domokos László

Címke: MPGEKE

A pénzügyi ismeretek fejlesztéséről tartott előadást Domokos László

A fejlett pénzügyi kultúra javítja az egyének életminőségét, valamint növeli a létbiztonságot - hangsúlyozta beszédében Domokos László, a „Pénzügyi tudatosság és szociális biztonság” címmel rendezett konferencián Budapesten. A Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztálya által szervezett eseményen az Állami Számvevőszék elnöke mellett a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, a Magyar Áll...
Elolvasom »

MPGEKE rendkívüli küldöttgyűlés Egerben

A Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete 2011. november 3-án rendkívüli küldöttgyűlést tartott, amelyen megválasztották a küldöttgyűlés tisztségviselőit, valamint áttekintették a szakosztályok helyzetét.
Elolvasom »

MPGEKE Elnökségi ülés Egerben

2011. november 3-án a Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete (MPGEKE) nagyszabású konferenciájának megnyitása előtt elnökségi ülést tartott a szervezet Egerben.
Elolvasom »

MPGEKE szakmai rendezvény Békéscsabán

„Új utak és módszerek az ÁSZ ellenőrzési gyakorlatában" címmel tartott előadást Békéscsabán az MPGEKE rendezvényén Domokos László, az Állami Számvevőszék és az egyesület elnöke.
Elolvasom »

Interaktív beszélgetés a múlt tapasztalatairól

„A múlt tapasztalataiból mit érdemes megtartani?" címmel a Magyar Pénzügyi Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesület vezetősége egy rendezvény keretében köszönte meg az Egyesület leköszönő elnökségének az elmúlt években végzett munkáját.
Elolvasom »