Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Válság- vagy változásmenedzsment?

2020. 09. 24.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke előadást tartott az 58. Közgazdász-vándorgyűlésen, amit a koronavírus-helyzetre tekintettel 2020. szeptember 24-25-én online formában rendezett meg a Magyar Közgazdasági Társaság.

Ülésezett a Költségvetési Tanács

2020. 09. 22.
2020. szeptember 22-én tartotta legutóbbi ülését a Költségvetési Tanács, amelyen részt vett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is.

Országgyűlési határozat a teljesítménymérésről

2020. 09. 21.
Az Országgyűlés az első őszi ülésnapon, 2020. szeptember 21-én elfogadta az Állami Számvevőszék 2019-es tájékoztatóját, valamint határozatban támogatja a Számvevőszék minden olyan tevékenységét, amely a teljesítményen és annak mérésén alapuló felelős gazdálkodást erősíti a közszférában.

Képzés a teljesítmény ellenőrzés erősítéséért

2020. 09. 18.
„Elő kell segíteni, hogy a teljesítménynek megfelelő értéke legyen, miközben erősíteni kell a közpénzt költők ezirányú elköteleződését is. Gondos gazdálkodásra és hozzá kapcsolódó szakmai tudásra van szükség.” –mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának közszolgáltatási teljesítménymenedzser képzésének évnyitóján.

Konferencia tapasztalatok megosztása az OLACEFS blogján

2020. 09. 17.
„A közös munka, az újonnan kialakított kontinensek közti együttműködések még csak most kezdődnek. A konferencia során megtanulhattuk, hogy a földrajzi távolság nem állhat a számvevőszéki együttműködések útjába” – olvasható Domokos László blog bejegyzése az OLACEFS twitter oldalán.

Partnereim