Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: konferencia

A nemzeti kultúráról rendezett konferencián vett részt Domokos László

A kulturális alapellátás fejlesztésének irányairól, a kultúra gazdasági és társadalmi hatásaiban rejlő lehetőségekről egyeztettek minisztériumi vezetők és meghívott szakemberek az Emberi Erőforrások Minisztériuma konferenciáján. A Parlamentben megrendezett szakmai eseményre meghívást kapott Domokos László is.
Elolvasom »

Domokos László: Az ellenőrzési szervezetek összehangolt munkája elengedhetetlen a gazdaságos, hatékony és ésszerű kontro...

2012. szeptember 19-én megkezdődött a Belső Ellenőrök Magyarországi Közhasznú Szervezetének három napos nemzetközi konferenciája. A szakmai esemény első napján Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke „A kontrollok szerepének felértékelődése a közszférában" címmel tartott előadást.
Elolvasom »

Domokos László ÁSZ elnök előadást tartott az Adóegyetem című konferenciasorozaton

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke „Az ellenőrzésnek hozzáadott értéket kell teremteni" címmel előadást tartott az Adóegyetem címűkonferenciasorozaton. Domokos László Pécs és Nagykanizsa után Budapesten is bemutatja az ÁSZ előtt álló új kihívásokat.
Elolvasom »

Önkormányzatok ÁSZ szemszögből, az ÁSZ ellenőrzés új irányai

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke „Önkormányzatok ÁSZ szemszögből, az ÁSZ ellenőrzés új irányai" címmel tartott előadást a Somogy megyei polgármesterek és jegyzők tanácskozásán. A konferencián több mint 150 település polgármestere és jegyzője vett részt.
Elolvasom »

Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke Miskolcon tartott előadást

Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke a Miskolcon megrendezett IX. Regionális Tanácsadási Konferencián tartott előadást "Gazdálkodás a lehetőségekkel az Állami Számvevőszék ellenőrzési gyakorlatának tükrében" címmel.
Elolvasom »

Partnereim