Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: Állami Számvevőszék

Átadták a Szent Gellért Fórumot Szegeden

Domokos László 2019. augusztus 28-án részt vett a Szeged-Csanádi Egyházmegye kulturális, szabadidős és sportközpontjának megnyitóján.
Elolvasom »

Domokos László: működik a fenntartható kifehérítés

Domokos László 2019. július 25-én részt vett Tusnádfürdőn a 30. alkalommal megrendezett Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor kerekasztal beszélgetésén. Az eseményt megelőzően az ÁSZ elnöke interjút adott a Kossuth Rádiónak, amelynek témája Magyarország 2020-as költségvetése és az ország államháztartási helyzete volt.
Elolvasom »

Nagyinterjúk napilapokban

Több országos napilapban is jelent meg nagyinterjú az Állami Számvevőszék elnökével az elmúlt hetekben. Domokos László a Magyar Nemzetnek a fenntartható kifehérítés eredményeiről beszélt, a Világgazdaságnak pedig a magyar családok pénzügyi biztonságának megerősítését emelte ki. A Magyar Hírlapban az ÁSZ elnöke szólt a személyi jövedelemadó csökkentésének lehetőségeiről, valamint kiemelte a sürgősségi betegellátás fejlesztésének jelentős...
Elolvasom »

Mindenkinek az az érdeke, hogy a kórházak törvényesen működjenek

Domokos László Népszavának adott interjúja 2019. augusztus 5-én jelent meg. Az Állami Számvevőszék elnöke leszögezte: a gazdálkodásra vonatkozó törvényi előírások betartása alapkövetelmény.
Elolvasom »

A hatékonyságot az állami szférában is mérni kellene

A hatékony államnak célszerűnek, eredményesnek és etikusnak kell lennie, a hatékonyságot pedig az állami szférában is mérni kellene - mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke azon a konferencián, amelyet a hatékony államról és az e-közigazgatásról, mint az ország versenyképességet meghatározó tényezőkről szervezett a Magyar Közgazdasági Társaság szerdán Budapesten, a Budapesti Gazdasági Egyetemen.
Elolvasom »

Partnereim