Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Címke: Állami Számvevőszék

A Magyar Hírlapnak adott interjút az ÁSZ elnöke

Jól szervezett állami sürgősségi ellátás kell legyen a rendszer alapja, olyan, ami a legelemibb emberi-egészségügyi biztonságot képes garantálni – hangsúlyozta Domokos László, a Magyar Hírlapnak adott interjúban. Az Állami Számvevőszék pénteken sajtótájékoztató keretében hozza nyilvánosságra a sürgősségi, avagy „vészhelyzeti" betegellátás rendszerének ellenőrzéséről készített jelentését. Az ellenőrzés során az ÁSZ az ellátást igénybe ve...
Elolvasom »

Részvétel a Kapacitásfejlesztési Bizottság 2019. évi ülésén

2019. július 1. napján kezdődött meg a Kapacitásfejlesztési Bizottság 2019. évi ülése, amelyen az ÁSZ elnöke és nemzetközi ügyekért felelős projektvezetője is részt vett. A négy napig tartó nemzetközi találkozó során a résztvevők a kapacitások felfedezésére törekedtek annak érdekében, hogy a számvevőszékek professzionalizmusát támogassák.
Elolvasom »

V4+2 és az Európai Unió Számvevőszékeinek Kapcsolattartó Bizottsági ülése

A V4+2 és az Európai Unió Számvevőszékeinek Kapcsolattartási Bizottsági ülésén vett részt az Állami Számvevőszék 2019. június 26-28. között. Az ÁSZ delegációját Domokos László elnök vezette.
Elolvasom »

Megemlékezés a dunai hajóbaleset áldozatairól

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke rövid megemlékezést tartott 2019. június 21-én a tragikus budapesti hajókatasztrófa helyszínén. A pesti Duna-parton megszervezett megemlékezésen részt vett továbbá az ÁSZ képviseletében Gulyás Georgina nemzetközi ügyekért felelős projektvezető is.  
Elolvasom »

Domokos László a költségvetési törvényjavaslatról

Az Alaptörvény előírja, hogy Magyarország a kiegyensúlyozott, átlátható és fenntartható költségvetési gazdálkodás elvét érvényesíti – szögezte le expozéja elején Domokos László. Az ÁSZ elnöke aláhúzta: a 2020. évi központi költségvetésről szóló törvényjavaslat kialakítása és tartalma megfelel ezeknek az előírásoknak, és hozzájárul az Alaptörvényben lefektetett alkotmányos gazdálkodási elvek érvényesítéséhez. Az Állami Számvevőszék vélem...
Elolvasom »

Partnereim