Domokos László

Címke: Állami Számvevőszék

Domokos László is részt vett a 21. Csabai Kolbászfesztiválon

Idén október 19. és 22. között tartották a 21. Csabai Kolbászfesztivált Békéscsabán. Az ország egyik legismertebb gasztronómiai rendezvényen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett.
Elolvasom »

Szakmai egyeztetés a fenntarthatósági célok megvalósításának ellenőrzéséről

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg azt az ÁSZ által szervezett szakmai egyezetést, amely a fenntartható fejlődéssel összefüggő ENSZ célkitűzések megvalósításának ellenőrzéséhez járul hozzá. A megbeszélés az érintett minisztériumok és a Központi Statisztikai Hivatal képviselőinek részvételével zajlott, 2017. október 16-án az ÁSZ Üvegtermében. A számvevőszékek világszervezete (INTOSAI) által koordinált, világszerte...
Elolvasom »

Domokos László is részt vett az európai számvevőszékek elnöki találkozóján

Az Európai Számvevőszék elnökei évente egy alkalommal találkoznak a Kapcsolattartó Bizottság ülésén azzal a céllal, hogy megvitassák a kölcsönös érdeklődésre számot tartó kérdéseket. 2017. október 12-13 között tartották meg az idei megbeszélést, melyen az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is részt vett. A konferencián - ahol az Európai Számvevőszék fennállása 40. évfordulóját is megünnepelték - az elnökök többek között a számve...
Elolvasom »

Részt vett Domokos László is a Szent Gellértre megemlékező rendezvényen

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is meghívást kapott a Szeged-Csanádi Egyházmegye első püspökére, Szent Gellértre emlékező Szegedi Szent Gellért Nemzetközi Zenei Fesztivál rendezvényére. Domokos László 2017. szeptember 26-án, a Szent Gellért Fesztivál Zenekarának budapesti helyszínű szimfonikus koncertjén vett részt.
Elolvasom »

Részt vett Domokos László a 78. Országos Mezőgazdásági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár megnyitóján

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett 2017. szeptember 20-án a Földművelésügyi Minisztérium és az Agrármarketing Centrum által szervezett 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár megnyitó ünnepségén.
Elolvasom »