Domokos László

Címke: gazdaság

Domokos László a Ma reggel vendége volt

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke 2018. május 22-én az M1 Ma reggel című műsorában beszélt a versenyképesség egyik kulcsáról, a gazdaság fenntartható kifehéredéséről. Az ÁSZ elnöke a műsorban is kiemelte: a növekvő adóbevételeket az adók és járulékok további csökkentésére érdemes fordítani, ami növeli a vállalkozások versenyképességét és több jövedelmet hagy a dolgozó családoknál.
Elolvasom »

Elnöki interjú a Világgazdaságban

A gazdaság alakulásáért mindannyian felelősek vagyunk – mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Világgazdaságnak adott interjúban. Hozzátette: a gazdaság nem egy felülről irányított rendszer, hanem egy organikus szervezet, melynek belső egyensúlyára minden szereplőnek (állam, gazdasági szereplők, háztartások) óriási hatása van.
Elolvasom »

Domokos László a Ma Reggel és a Kossuth Rádió vendége volt

Domokos László 2017. október 19-én a köztelevízió Ma Reggel című műsorában és a Kossuth Rádió 180 Perc című műsorában adott interjút a fenntartható gazdasági kifehérítés fontosságáról, és a béreket terhelő adók csökkentési lehetőségeiről. Az Állami Számvevőszék elnöke szerint az utóbbi években jelentősen javult az adóbeszedés hatékonysága, amely további lehetőséget ad a munkát terhelő adók és járulékok csökkentésére.
Elolvasom »

Domokos László a Kossuth Rádió vendége volt

A gazdaság fehérítésére tett intézkedések fontosságát és az ország versenyképességének javulásáat emelte ki Domokos László október 4.-én a Kossuth Rádiónak adott interjújában, ahol a 2016. évi zárszámadás törvénytervezetének ellenőrzési eredményeit mutatta be az ÁSZ elnöke. Az ellenőrzés azt állapította meg, hogy a tavalyi költségvetés végrehajtása szabályszerű volt, a törvényjavaslat megalapozott, a benne szereplő adatok megbízhatóak. ...
Elolvasom »

Domokos László részt vett a MKIK gazdasági évadnyitóján

Orbán Viktor miniszterelnök, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Matolcsy György jegybankelnök mellett Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a Magyar kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évadnyitóján.
Elolvasom »