Domokos László

Címke: integritás

Domokos László is beszédet tartott a korrupció elleni nemzeti összefogás 5. évfordulóján rendezett konferencián

A korrupció elleni fellépés alapvetően a kontrollok és védelmi rendszerek fejlesztését jelenti – hangsúlyozta Domokos László a korrupció elleni nemzeti összefogás 5. évfordulóján rendezett eseményen. Az ÁSZ elnöke rámutatott, hogy a korrupció olyan, mint egy betegség, amit a legjobb, ha megelőzünk. Mint mondta: a Számvevőszék felmérései szerint a magyar közszférában évről-évre javul a korrupció elleni védelmi rendszerek kiépítettsége és...
Elolvasom »

Domokos László előadást tartott a jó állam aspektusairól rendezett budapesti konferencián

A rend és jogkövető magatartás a demokratikus állam működésének garanciális alapértéke – mondta Domokos László a jó állam aspektusairól rendezett budapesti konferencián. Az ÁSZ elnöke szerint a jól irányított állam megteremti a gazdasági-társadalmi fejlődéshez elengedhetetlen keretfeltételeket, s magára vállalja a jó kormányzás feladatait és felelősségét.
Elolvasom »

Domokos László az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt

Az InfoRádió Aréna című műsorának vendége volt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke március 1-jén, hétfőn. A beszélgetés alkalmával szó esett az állammenedzsment megújításáról, a felsőoktatás és a kórházak ellenőrzéseinek tapasztalatairól, valamint az állami és önkormányzati vállalatok integritás felméréséről is.
Elolvasom »

Domokos László előadása az ÁSZ nemzetközi korrupcióellenes konferenciáján

"Magyar támogatás a korrupció elleni világméretű küzdelemben" címmel rendez nemzetközi szemináriumot és több napos szakmai konferenciát az Állami Számvevőszék. A rendezvényt Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke nyitotta meg, aki bejelentette, hogy az ÁSZ kezdeményezésére a magyar kormány 129 millió forinttal támogatja a korrupció elleni küzdelmet. Beszédében kitért a Számvevőszék integritás területén szerzett tapasztalataira, v...
Elolvasom »

Domokos László előadása a kormányzati szektor integritás alapú működésének elősegítéséről

Nemzetközi szimpóziumon tartott előadást Domokos László, Thaiföldön. Az ÁSZ elnöke előadásában bemutatta, hogy a számvevőszékek hogyan tudnak hozzájárulni a kormányzati szektor integritás alapú működésének elősegítéséhez.
Elolvasom »