Domokos László

Domokos László: A rend irányába tart az állam

2012. 11. 08.
Lezárult a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete (MPGEKE) éves konferenciájának első napja Balatonőszödön. Az eseményen előadást tartott többek között Domokos László, az ÁSZ elnöke, Szász Károly, a PSZÁF elnöke, Gaál Szabolcs Barna, a KEHI elnöke, Varga Árpád, a NAV elnökhelyettese, Varga Mihály tárca nélküli miniszter és Mészáros József, az ONYF főigazgatója.

Önkormányzati adósságrendezés: gyors és hatékony kormányzati beavatkozás kell

2012. 11. 06.
Domokos László szerint gyors és hatékony kormányzati beavatkozásra van szükség az önkormányzatok adósságrendezésében, mert 2007 és 2010 között összességében közel nyolcvan százalékkal nőtt a települések pénzintézetekkel szembeni tartozása.

II. Kukorica Nap Csabacsűdön

2012. 09. 21.
2012. szeptember 22-én a Csabacsűdiek Baráti Köre Hagyományőrző Egyesület immár második alkalommal rendezte meg a Nemzetközi Kukorica Napot. A rendezvény fővédnöke Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.

Domokos László: A vidékfejlesztésre költeni kell

2012. 09. 07.
„A vidékfejlesztésre fordított pénz ellenére nem nőtt a foglalkoztatottság és nem jött létre több munkahely sem."- mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a Körös Televíziónak adott interjújában.

Megyei Vadásznap Dévaványán

2012. 09. 07.
A Békés Megyei Vadászszövetség és a Vadászkamara Területi Szervezete 2012. szeptember 8-án, Dévaványán rendezte meg a Megyei Vadásznapot. A rendezvény fővédnöke Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.