Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Domokos László megnyitotta a függetlenségi szemináriumot

2014. 03. 28.
Domokos László elnök 2014. március 28-án megnyitotta az Állami Számvevőszék és a Francia Számvevőszék által közösen szervezett nemzetközi szemináriumot.

Domokos László: a közmunkaprogram a jövő záloga

2014. 01. 24.
„A munkanélküliség az egyik legsúlyosabb társadalmi helyzet. Minden ember, aki munka nélkül van, bár dolgozni szeretne, az veszteség, kár a társadalom számára. Közmunkaprogramokra és azok hatékony szervezésére szükség van, egyfajta munkaerő tartalék ez, ami a jövő záloga, a jövő fejlődésének elengedhetetlen feltétele"- mondta Domokos László egy korábbi interjújában.

Az ÁSZ vizsgálta a GVH működését és gazdálkodását

2014. 01. 14.
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2008 és 2012 közötti működését és gazdálkodását ellenőrizve megállapította, hogy a versenyhatóság ebben az időszakban nem rendelkezett hivatali stratégiával és az éves szakmai tervek sem voltak elég konkrétak.

Domokos László: a rezsi nem politikai, hanem közgazdasági kérdés

2014. 01. 07.
A rezsi nem politikai, hanem közgazdasági kérdés, a közszolgáltatást végző cégek méltányos árainak kiszámolása pedig a jól elszámolt önköltségen alapul - jelentette ki sajtótájékoztatóján Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke.

Domokos László: a kerékpárút fejlesztés a jövőbe való befektetés

2014. 01. 03.
„A Számvevőszék fontosnak tartja, hogy a kerékpárút fejlesztések is szem előtt, kontroll alatt legyenek. Lényeges, hogy valahonnan valahova vezessenek ezek a kerékpárutak, egy átgondolt fejlesztési program keretében valósuljanak meg és lehetőleg hosszú távon fenntarthatóak legyenek" - emelte ki Domokos László.

Partnereim