Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Az Állami Számvevők elnöke az ellenőrző szervről

2016. 07. 07.
Hat éve, 2010 július elején vette át az Állami Számvevőszék irányítását Domokos László, majd megkezdődött a szervezet átalakulása, annak érdekében, hogy az intézmény maradéktalanul teljesíteni tudja a számára előírt feladatokat.

Domokos László: 2016-ban az ÁSZ tanácsadó, támogató funkcióját kell tovább erősíteni

2016. 01. 02.
Az önkormányzati szektor rendszerszintű pénzügyi problémáiról, az állami, önkormányzati cégek menedzsment rendszerei megújításának szükséges lépéseiről, valamint az uniós források felhasználása ellenőrzéséről is beszélt Domokos László a Csaba TV-nek adott értékelő interjújában. Az ÁSZ elnöke az interjúban kifejtette azt is, mit vár a Számvevőszéktől a következő esztendőben.

Domokos László: az elmúlt öt év legerőteljesebb szakmai munkáját végezte el az ÁSZ 2015-ben

2015. 12. 31.
Az Állami Számvevőszék feladatairól, funkcióiról, 2015-ben végzett szakmai munkájáról beszélt Domokos László a Csaba TV-nek adott évértékelő interjújában. Leszögezte: kiemelkedő évet zárt az idén az ÁSZ, és az elmúlt évek során megkerülhetetlen garanciális eleme lett a magyar közpénzügyi rendszernek.

Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke elemezte az ÁSZ éves munkáját

2014. 12. 10.
Az Állami Számvevőszék 2014-es munkáját elemezte interjújában Domokos László elnök, kiemelve: még nem volt példa rá, hogy egy évben több mint 230 jelentés készüljön.

Interjú Domokos Lászlóval az Állami Számvevőszék és az Országgyűlés kapcsolatáról

2014. 12. 09.
A Parlament bizottsági elnökeinek Domokos László ÁSZ elnöknek nemrég volt módja bemutatni az ellenőrzéseik eredményét, és felajánlani az Állami Számvevőszék  további együttműködését. Többek között erről beszél interjújában Domokos László.

Partnereim