Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Interjú Domokos László ÁSZ elnökkel X. Nemzetiségi Gálájával kapcsolatban

2014. 12. 08.
A 2014-es jubileumi Nemzetiségi Gálán Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett, és interjút adott a hazánkban élő nemzetiségekkel kapcsolatban.

A Költségvetési Tanács munkáját az Állami Számvevőszék erőteljesen támogatja - interjú Domokos Lászlóval

2014. 07. 18.
Az Állami Számevőszék elnöke a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság közös nyár közepi konferenciáján adott interjújában kifejtette: "Fontos, hogy előre tervezhető gazdasági környezet legyen Magyarországon, hiszen ez önmagában növekedési többletpotenciált jelenít meg".

Domokos László ÁSZ elnök előadása a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság nyár közepi konferenciáján

2014. 07. 17.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, a Költségvetési Tanács (KT) tagja előadásának témájaként a költségvetési kockázatokat és a kockázatok kezelését jelölte meg, hiszen véleménye szerint a Költségvetési Tanács elemzésének elemzésének középpontjában a kockázatok feltárása kell hogy álljon.

Interjú Domokos Lászlóval a költségvetés első félévi teljesítésének elemzéséről

2014. 07. 15.
Alapvetően a 2014.évi költségvetési folyamatok kézben tartottak, időarányosan jól haladnak - mondta interjújában Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke.

Domokos László: a szakképzés nemzetgazdasági szempontból is stratégiai terület

2014. 04. 10.
Számos szabálytalanságot tárt fel az Állami Számvevőszék a gazdasági kamarák és a gyakorlati képzőhelyek költségvetési támogatásai felhasználásának ellenőrzése során. A témában tartott sajtótájékoztatón Domokos László rámutatott: egy szülő számára elsődleges fontosságú, hogy tudja, a gyermeke valóban részt vesz-e a gyakorlati képzésen. Az ellenőrzött képzőhelyek közel felénél ugyanis ez nem volt igazolható.

Partnereim