Domokos László

Interjú Domokos Lászlóval az Állami Számvevőszék és az Országgyűlés kapcsolatáról

2014. 12. 09.
A Parlament bizottsági elnökeinek Domokos László ÁSZ elnöknek nemrég volt módja bemutatni az ellenőrzéseik eredményét, és felajánlani az Állami Számvevőszék  további együttműködését. Többek között erről beszél interjújában Domokos László.

Interjú Domokos László ÁSZ elnökkel X. Nemzetiségi Gálájával kapcsolatban

2014. 12. 08.
A 2014-es jubileumi Nemzetiségi Gálán Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett, és interjút adott a hazánkban élő nemzetiségekkel kapcsolatban.

A Költségvetési Tanács munkáját az Állami Számvevőszék erőteljesen támogatja - interjú Domokos Lászlóval

2014. 07. 18.
Az Állami Számevőszék elnöke a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság közös nyár közepi konferenciáján adott interjújában kifejtette: "Fontos, hogy előre tervezhető gazdasági környezet legyen Magyarországon, hiszen ez önmagában növekedési többletpotenciált jelenít meg".

Domokos László ÁSZ elnök előadása a Költségvetési Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság nyár közepi konferenciáján

2014. 07. 17.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, a Költségvetési Tanács (KT) tagja előadásának témájaként a költségvetési kockázatokat és a kockázatok kezelését jelölte meg, hiszen véleménye szerint a Költségvetési Tanács elemzésének elemzésének középpontjában a kockázatok feltárása kell hogy álljon.

Interjú Domokos Lászlóval a költségvetés első félévi teljesítésének elemzéséről

2014. 07. 15.
Alapvetően a 2014.évi költségvetési folyamatok kézben tartottak, időarányosan jól haladnak - mondta interjújában Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke.