Domokos László

Domokos László: a kerékpárút fejlesztés a jövőbe való befektetés

2014. 01. 03.
„A Számvevőszék fontosnak tartja, hogy a kerékpárút fejlesztések is szem előtt, kontroll alatt legyenek. Lényeges, hogy valahonnan valahova vezessenek ezek a kerékpárutak, egy átgondolt fejlesztési program keretében valósuljanak meg és lehetőleg hosszú távon fenntarthatóak legyenek" - emelte ki Domokos László.

Domokos László: a kórházak működése a magyar közintézményi problémák állatorvosi lova

2013. 12. 31.
„Nagy eredménynek számít ma, hogy egyetlen egy kórházat sem kellett bezárni. A jövőt tekintve a kórházak számára egy átfogó, további fejlesztési és működési megújításon vezet át az út. Ehhez viszont megbízható önköltségszámításra van szükség, utókalkulációra, hogy a tényleges ráfordítások alapján hosszú távú döntést tudjon hozni a tulajdonos" - fejtette ki interjújában az ÁSZ elnöke.

Domokos László: sikeres volt az MNB ellenőrzése

2013. 12. 27.
„Az Állami Számvevőszék ellenőrzését követően a Magyar Nemzeti Bank számos intézkedést tett, amelynek következtében idén nem kell az adófizetők pénzéből a Bankot támogatni"- mondta az ÁSZ elnöke interjújában

Domokos László: a 2014. évi költségvetés feszes és fegyelmezett gazdálkodást fogalmaz meg

2013. 12. 24.
„Az elfogadott 2014. évi költségvetés - az elmúlt éveket tekintve - talán az egyik legmegalapozottabb, stabilabb, átgondoltabb költségvetési terv. Úgy gondolom, hogy fenntartható, jó minőségű költségvetés áll rendelkezésre, ami biztonságot ad az embereknek, a vállalkozásoknak, és az egész ország működése szempontjából biztos hátteret teremthet a jövő évben"- mondta interjújában Domokos László.

Domokos László átadta a következő félév ellenőrzési tervét

2013. 12. 20.
2013. december 20-án Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke átadta az ÁSZ 2014. évi I. féléves ellenőrzési tervét Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének. Ezt követően sajtótájékoztató keretében ismertette az ellenőrzési tervet.