Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Domokos László: sikeres volt az MNB ellenőrzése

2013. 12. 27.
„Az Állami Számvevőszék ellenőrzését követően a Magyar Nemzeti Bank számos intézkedést tett, amelynek következtében idén nem kell az adófizetők pénzéből a Bankot támogatni"- mondta az ÁSZ elnöke interjújában

Domokos László: a 2014. évi költségvetés feszes és fegyelmezett gazdálkodást fogalmaz meg

2013. 12. 24.
„Az elfogadott 2014. évi költségvetés - az elmúlt éveket tekintve - talán az egyik legmegalapozottabb, stabilabb, átgondoltabb költségvetési terv. Úgy gondolom, hogy fenntartható, jó minőségű költségvetés áll rendelkezésre, ami biztonságot ad az embereknek, a vállalkozásoknak, és az egész ország működése szempontjából biztos hátteret teremthet a jövő évben"- mondta interjújában Domokos László.

Domokos László átadta a következő félév ellenőrzési tervét

2013. 12. 20.
2013. december 20-án Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke átadta az ÁSZ 2014. évi I. féléves ellenőrzési tervét Lezsák Sándornak, az Országgyűlés alelnökének. Ezt követően sajtótájékoztató keretében ismertette az ellenőrzési tervet.

Eredményes számvevőszéki ellenőrzés a közszolgálati médiában

2013. 12. 20.
Eredményesnek értékelte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a közszolgálati média rendszerének átalakítását, mert az elősegítette a médiavagyon megóvását és gyarapítását. Az vizsgálat eredményeit sajtótájékoztató keretében mutatta be az ÁSZ felügyeleti vezetőjével együtt Domokos László.

Domokos László: A közpénzügyi ellenőrző intézményeknek a társadalom szolgálatában kell állniuk

2013. 11. 07.
„Az ország gazdasági rendbetételéhez a jó törvények, a jó kormányzás, a felelős közpénzgazdálkodás és a szigorú ellenőrzés mellett az is szükséges, hogy Magyarország kitörjön a pénzügyi tudatlanság börtönéből." - mondta Domokos László, az MPGEKE konferenciáján.

Partnereim