Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

IX. EUROSAI-OLACEFS Közös Konferencia 2020

2020. 01. 20.
Az Állami Számvevőszék szervezi a soron következő (IX) EUROSAI-OLACEFS közös konferenciát, melynek központi témája „A számvevőszéki munka hatásnövelése” lesz. A szakmai esemény 2020. szeptember 9-11. között kerül megrendezésre Budapesten. A közös konferencia szervezésében az ÁSZ együttműködik az EUROSAI és az OLACEFS Főtitkárságával.

Domokos László: fejleszteni kell az emberek pénzügyi tudatosságát

2019. 04. 17.
A Pénzügyminisztérium hétéves nemzeti stratégiát dolgozott ki a hazai lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében. A stratégia célja, egy megfelelő pénzügyi tudással és attitűddel rendelkező lakosság nevelése, amely jelentősen elősegítheti az ország versenyképességének, hatékonyságának, valamint eredményességének növekedését.

Domokos László: a válság után talpra állt a gazdaság

2017. 11. 28.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke interjú keretében beszélt a zárszámadás ellenőrzésének megállapításairól. Hangsúlyozta: Magyarországon az utóbbi években egyre inkább megszilárdultak az önálló, független gazdaságpolitika feltételei, melyek révén az ország versenyképessége is erősödött.

Az átláthatóság és kommunikáció szerepe a közszférában - Interjú Domokos Lászlóval

2017. 11. 24.
A kolozsvári közigazgatási konferencián tartott előadást Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, melynek témája az átláthatóság és kommunikáció szerepe volt a közszférában. Interjú keretében hangsúlyozta: közös érdek az átláthatóság, amit tanítani szükséges.

Domokos László: A foglalkoztatás és az adó mértéke a versenyképesség kulcsa

2017. 11. 21.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke interjú keretében a versenyképességről, a legfontosabb gazdasági mutatókról beszélt. Hangsúlyozta: versenyképességi szempontból különösen fontos a foglalkoztatás és az adóterhelés.

Partnereim