Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Teljesítménynövelés a COVID-19 alatt – indul az EUROSAI-OLACEFS!

2020. 09. 07.
Mintegy 70 ország, több mint 200 számvevőszéki szakértője vesz részt az európai és dél-amerikai, illetve karibi számvevőszékek háromnapos online konferenciáján, amit az Állami Számvevőszék szervezett meg. A szerdán kezdődő és péntekig tartó IX. EUROSAI-OLACEFS közös konferencia azt a kérdést helyezi a fókuszba, hogy a COVID-19 járvány milyen lehetőséget jelent az ellenőrző intézmények számára abban, hogy növeljék a teljesítményüket. A s...

IX. EUROSAI-OLACEFS Közös Konferencia 2020

2020. 01. 20.
Az Állami Számvevőszék szervezi a soron következő (IX) EUROSAI-OLACEFS közös konferenciát, melynek központi témája „A számvevőszéki munka hatásnövelése” lesz. A szakmai esemény 2020. szeptember 9-11. között kerül megrendezésre Budapesten. A közös konferencia szervezésében az ÁSZ együttműködik az EUROSAI és az OLACEFS Főtitkárságával.

Domokos László: fejleszteni kell az emberek pénzügyi tudatosságát

2019. 04. 17.
A Pénzügyminisztérium hétéves nemzeti stratégiát dolgozott ki a hazai lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében. A stratégia célja, egy megfelelő pénzügyi tudással és attitűddel rendelkező lakosság nevelése, amely jelentősen elősegítheti az ország versenyképességének, hatékonyságának, valamint eredményességének növekedését.

Domokos László: a válság után talpra állt a gazdaság

2017. 11. 28.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke interjú keretében beszélt a zárszámadás ellenőrzésének megállapításairól. Hangsúlyozta: Magyarországon az utóbbi években egyre inkább megszilárdultak az önálló, független gazdaságpolitika feltételei, melyek révén az ország versenyképessége is erősödött.

Az átláthatóság és kommunikáció szerepe a közszférában - Interjú Domokos Lászlóval

2017. 11. 24.
A kolozsvári közigazgatási konferencián tartott előadást Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, melynek témája az átláthatóság és kommunikáció szerepe volt a közszférában. Interjú keretében hangsúlyozta: közös érdek az átláthatóság, amit tanítani szükséges.

Partnereim