Domokos László

Szolidaritás és együttműködés

2021. 05. 21.
Két fontos, az agráriumhoz kapcsolódó esemény miatt is Békéscsabára látogattam. Öröm és megtiszteltetés volt ott lenni az évek óta jelentős sikerekkel működő Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem elnevezésű jótékonysági kezdeményezés megyei indítóeseményén, illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatóság új székházának avatásán.

Teljesítménynövelés a COVID-19 alatt – indul az EUROSAI-OLACEFS!

2020. 09. 07.
Mintegy 70 ország, több mint 200 számvevőszéki szakértője vesz részt az európai és dél-amerikai, illetve karibi számvevőszékek háromnapos online konferenciáján, amit az Állami Számvevőszék szervezett meg. A szerdán kezdődő és péntekig tartó IX. EUROSAI-OLACEFS közös konferencia azt a kérdést helyezi a fókuszba, hogy a COVID-19 járvány milyen lehetőséget jelent az ellenőrző intézmények számára abban, hogy növeljék a teljesítményüket. A s...

IX. EUROSAI-OLACEFS Közös Konferencia 2020

2020. 01. 20.
Az Állami Számvevőszék szervezi a soron következő (IX) EUROSAI-OLACEFS közös konferenciát, melynek központi témája „A számvevőszéki munka hatásnövelése” lesz. A szakmai esemény 2020. szeptember 9-11. között kerül megrendezésre Budapesten. A közös konferencia szervezésében az ÁSZ együttműködik az EUROSAI és az OLACEFS Főtitkárságával.

Domokos László: fejleszteni kell az emberek pénzügyi tudatosságát

2019. 04. 17.
A Pénzügyminisztérium hétéves nemzeti stratégiát dolgozott ki a hazai lakosság pénzügyi tudatosságának fejlesztése érdekében. A stratégia célja, egy megfelelő pénzügyi tudással és attitűddel rendelkező lakosság nevelése, amely jelentősen elősegítheti az ország versenyképességének, hatékonyságának, valamint eredményességének növekedését.

Domokos László: a válság után talpra állt a gazdaság

2017. 11. 28.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke interjú keretében beszélt a zárszámadás ellenőrzésének megállapításairól. Hangsúlyozta: Magyarországon az utóbbi években egyre inkább megszilárdultak az önálló, független gazdaságpolitika feltételei, melyek révén az ország versenyképessége is erősödött.