Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Domokos László az idei MPGE konferencia témaválasztásának aktualításáról

2017. 11. 06.
A Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) 2017. november 9-én és 10-én tartja Magyarország a modernizáció útján: Válság után -€ az integritás sodrában című konferenciáját. A kétnapos rendezvény fókuszban egyrészt azok az intézkedések állnak, melyek elősegítették a válságból való kilábalást, másrészt az előadók az integritás témakörét is körbejárják majd. Az idei témák fontosságát és aktualitását Domokos László, az Állami...

Domokos: meg kell szoknunk, hogy pénzügyileg függetlenek vagyunk

2016. 07. 21.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a pénzügyi tudatosság fontosságáról nyilatkozott. „A pénzzel való bánás megtanulása egy olyan közös érdek, amelynek nagyon komoly tanuláságai vannak: sokan megszenvedik ennek a képességnek az esetleges hiányát.”

Domokos László, mint a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesületének elnöke

2016. 07. 19.
Hagyományosan, az Állami Számvevők elnöke a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesületének elnöke is. A cél egy olyan társadalmi felelősség vállalás az ellenőrző szervek részéről, amely elősegíti a hatékony és korszerű ellenőrzési módszertanok megismerését a tapasztalatok megosztása által.

Az ÁSZ elnöke a 2017-es költségvetésről

2016. 07. 12.
„A jövő évi büdzsé egy kiszámítható és normális gazdasági környezethez illeszkedik” – mondta Domokos László az Állami Számvevőszék elnöke.

Az Állami Számvevők elnöke az ellenőrző szervről

2016. 07. 07.
Hat éve, 2010 július elején vette át az Állami Számvevőszék irányítását Domokos László, majd megkezdődött a szervezet átalakulása, annak érdekében, hogy az intézmény maradéktalanul teljesíteni tudja a számára előírt feladatokat.

Partnereim