Domokos László

Az átláthatóság és kommunikáció szerepe a közszférában - Interjú Domokos Lászlóval

2017. 11. 24.
A kolozsvári közigazgatási konferencián tartott előadást Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, melynek témája az átláthatóság és kommunikáció szerepe volt a közszférában. Interjú keretében hangsúlyozta: közös érdek az átláthatóság, amit tanítani szükséges.

Domokos László: A foglalkoztatás és az adó mértéke a versenyképesség kulcsa

2017. 11. 21.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke interjú keretében a versenyképességről, a legfontosabb gazdasági mutatókról beszélt. Hangsúlyozta: versenyképességi szempontból különösen fontos a foglalkoztatás és az adóterhelés.

Domokos László az idei MPGE konferencia témaválasztásának aktualításáról

2017. 11. 06.
A Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesülete (MPGE) 2017. november 9-én és 10-én tartja Magyarország a modernizáció útján: Válság után -€ az integritás sodrában című konferenciáját. A kétnapos rendezvény fókuszban egyrészt azok az intézkedések állnak, melyek elősegítették a válságból való kilábalást, másrészt az előadók az integritás témakörét is körbejárják majd. Az idei témák fontosságát és aktualitását Domokos László, az Állami...

Domokos: meg kell szoknunk, hogy pénzügyileg függetlenek vagyunk

2016. 07. 21.
Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke a pénzügyi tudatosság fontosságáról nyilatkozott. „A pénzzel való bánás megtanulása egy olyan közös érdek, amelynek nagyon komoly tanuláságai vannak: sokan megszenvedik ennek a képességnek az esetleges hiányát.”

Domokos László, mint a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesületének elnöke

2016. 07. 19.
Hagyományosan, az Állami Számvevők elnöke a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Egyesületének elnöke is. A cél egy olyan társadalmi felelősség vállalás az ellenőrző szervek részéről, amely elősegíti a hatékony és korszerű ellenőrzési módszertanok megismerését a tapasztalatok megosztása által.