Domokos László Az Állami Számvevőszék Elnöke

Domokos László hírportál

Domokos László: Nem volt törvényes az MNB működése

2013. 02. 13.
Domokos László, az ÁSZ elnöke a jegybank 2011-es működését vizsgáló számvevőszéki jelentést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „A Magyar Nemzeti Bank (MNB) korábbi működése két szempontból sem volt törvényes".

Domokos László: A nemzetközi együttműködések hozzájárulnak az ellenőrzési kultúra emeléséhez

2013. 01. 10.
Az Állami Számvevőszék és a vietnámi számvevőszék kétoldalú találkozója során kiemelt téma volt a környezetvédelem, a korrupció elleni küzdelem, valamint a számvevőszékek oktatási tevékenysége. Domokos László, az ÁSZ elnöke előadásában az Állami Számvevőszék aktív nemzetközi tevékenységét mutatta be.

Domokos László: Elkötelezettek vagyunk a jó példák minél szélesebb körben történő bemutatásában

2012. 11. 15.
„Jó gyakorlatok! Fókuszban a központi költségvetés" címmel rendezett konferenciát az Állami Számvevőszék. Az eseményt Domokos László elnök nyitotta meg. Előadásában kiemelte: az elmúlt két évben nemcsak maga a Számvevőszék, hanem az ellenőrzési módszertan és a törvényi környezet is megújult, ezzel véget ért a következmények nélküli ellenőrzések időszaka Magyarországon.

Domokos László: nem volt átlátható az adókedvezmények felhasználása

2012. 11. 14.
Az Állami Számvevőszék 2012. november 14-én sajtótájékoztatót tartott „1000 milliárd 5 év alatt - A beruházásokhoz kapcsolódó adókedvezmények és támogatások ellenőrzése" címmel. Az ÁSZ elnöke szerint a 2006-2010 közötti időszak adatai alapján az adókedvezményként nyújtott támogatások felhasználása nem volt átlátható és nem volt megfelelően ellenőrzött.

Domokos László: A rend irányába tart az állam

2012. 11. 08.
Lezárult a Magyar Pénzügyi - Gazdasági Ellenőrök Közhasznú Egyesülete (MPGEKE) éves konferenciájának első napja Balatonőszödön. Az eseményen előadást tartott többek között Domokos László, az ÁSZ elnöke, Szász Károly, a PSZÁF elnöke, Gaál Szabolcs Barna, a KEHI elnöke, Varga Árpád, a NAV elnökhelyettese, Varga Mihály tárca nélküli miniszter és Mészáros József, az ONYF főigazgatója.

Partnereim