Domokos László

Címke: elnök

Domokos László is megemlékezett a márciusi hősökről

Az Állami Számvevőszék elnöke, Domokos László is fejet hajtott az 1948/49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami megemlékezéseken. Március 15-én reggel 9 órakor katonai tiszteletadás mellett felvonták Magyarország lobogóját, majd 10 óra 30 perctől a központi ünnepség a Magyar Nemzeti Múzeum lépcsőinél folytatódott.
Elolvasom »

Domokos László is részt vett az államfőválasztáson

Az Országgyűlés március 13-án választotta meg Magyarország 2017 és 2022 között hivatalban lévő köztársasági elnökét. Az ünnepélyes eseményen Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett.
Elolvasom »

Interjút készített a Magyar Fórum Domokos Lászlóval

A fenntartható kifehérítésre és a hatékonyságra kell koncentrálni az elkövetkező években – hangsúlyozta Domokos László a Magyar Fórumnak adott interjúban. Kiemelte: az illegális viszonyok felszámolásáért újabb és újabb olyan intézkedéseket kell meghozni, amelyek aztán növelhetik az adóbevételeket. Továbbá fontos, hogy a költségvetési kiadásokkal szemben hatékonysági és eredményességi követelményeket is határozzanak meg – mondta az Állam...
Elolvasom »

Évértékelés a Honvédelmi Minisztériumban

Áder János köztársasági elnök és Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke is részt vett a Honvédelmi Minisztérium február 14-ei éves értékelő és feladatszabó értekezletén. A hagyományosnak tekinthető év eleji értekezleten Simicskó István honvédelmi miniszter jelölte ki a honvédség számára az idei év legfontosabb feladatait.  
Elolvasom »

Új színtér nyíilk a korrupció elleni küzdelemben

Az Állami Számvevőszék és a Miskolci Egyetem Etikus vezetés, integritás és teljesítménymenedzsment a közszférában címmel rendezett „Jó gyakorlatok” konferenciát. A korrupció elleni küzdelem új színtere nyílik meg azáltal, hogy az integritás erősítése a szervezetek vezetőinek is kötelessége lett – mondta beszédében Domokos László, az ÁSZ elnöke.
Elolvasom »