Domokos László

Címke: Domokos László

A legszebb nyári emlékeket idézték fel Szarvason

Színes, tartalmas programokkal várta az érdeklődőket a szarvasi Aratónap. Úgy vélem, hogy családi, helyi és nemzeti hagyományaink ápolása, rendkívül értékes módokon járul hozzá lelki és szellemi jólétünk gazdagításához, ami egy ilyen, kihívásokkal teli időszak végét várva, különösen fontos.
Elolvasom »

Megemlékezés Szarvason

Immár 24. alkalommal szervezték meg a szarvasi Aratónapot, amely idén is változatos hagyományőrző programokkal várta az érdeklődőket. A programok sora emlékezéssel és koszorúzással kezdődött.
Elolvasom »

A megszokott keretek között került megrendezésre a Bíróságok Napja

21. alkalommal került megrendezésre az Országos Bírósági Hivatal által minden év július 15-én tartott Bíróságok Napja, amelyen idén is részt vettem. A nagyszabású ünnepség keretein belül átadásra kerültek a 2021. évi Juhász Andor díjak, valamint a Bírósági Szolgálatért oklevelek.
Elolvasom »

Fontos a fiatalok pénzügyi tudatossága

A Magyar Közgazdasági Társaság a fiatalok első lakáshoz jutása témájában szervezett online konferenciát. Az Otthonteremtési Program számos módon támogatja a fiatal párok első közös lépéseit, mégis rendkívül fontos, hogy ezeket is minden esetben alapos tervezés, illetve megfontolt pénzügyi döntések kísérjék.
Elolvasom »

Az ÁSZ a szülők oldalán áll

Ki kell elégíteni szülők igényeit és az oktatásnak meg kell teremteni a feltételeit az elmaradt tananyag pótlására. Örömmel fogadtam az oktatási tárca ezirányú lépését, amely során még a nyáron és ősszel is lehetőséget biztosít a diákok felzárkóztatására.
Elolvasom »